TERVEZÉS-KIVITELEZÉS

ERŐSSÉGEM

Alapvetően a tervezés az erősségem. Valahogy mindig van egy jó ötlet kéznél, szeretek gondolkodni, tervezgetni…

ÖTLETBŐL KIVITELEZÉS

Gyakran szegezik nekem: találj ki valamit, neked jó ötleteid vannak. Majd jön a kérdés: meg is tudod csinálni? Így alakult ki, hogy a tervezés mellett a kivitelezést is én csináltam.

ÉLMÉNY

Nagy élmény egy munkát elejétől a végéig megcsinálni és nagyon jó látni a megrendelő elégedettségét.

Egyre több munkámnál fordul elő, hogy csak egy kulcsot nyomnak a kezembe azzal, hogy itt egy éttermet akarok, csinálj valamit belőle.

EGYEDI MEGOLDÁSOK

NINCS KÉT EGYFORMA

minden világítástechnikai megoldás egyedi. Nincsen két egyforma megoldás, kivitelezés, már csak a helyi adottság miatt sem lehetséges.

LED ÉS JÓ ÍZLÉS

Hozzám azok fordulnak, akik jó minőségű, tartós, ízléses dolgokat szeretnének. Ők vagy tudják mit akarnak, vagy fogalmuk sincs arról, hogy egy adott helyből mi mindent lehet kihozni.

KIHÍVÁSOK

Igazi kihívás egy viszonylag kis lakás előtere, a nappalik, fürdőszoba, gardrób, lépcsők és egyebek, amiket profi és ízléses megoldásokkal kellemes hangulatúvá tudunk változtatni.

Nyilván sokat számít a berendezés színe, mérete formája, de ettől függetlenül a jól elhelyezett fényekkel újjávarázsolhatunk bármilyen helyet.

VILLANYSZERELÉS

ELEKTROMOSSÁG

Az elektromos áram a legalapvetőbb technológia, szinte minden fejlesztés kapcsolódik valamilyen formában az elektromossághoz.

FEJLŐDÉS

Naprakésznek kell lennünk, és egy lépéssel azelőtt kell járnunk, mint ahogy az újdonságok a nagy plánum előtt megjelennek. Ezért folyamatosan fejlődünk, mindig újítunk…

KOMPLETT KIVITELEZÉS

Nincs az a multimédia, riasztó, megfigyelő rendszer, számítógép-hálózat, intelligens megoldás bármi, ami árammal működik (akár saját tervezésű – gyártású elektronikai eszközökről van szó), amit ne tudnánk meg/beépíteni.

REFERENCIÁK

Magánházak, lakások, irodák, szórakozóhelyek, ipari létesítmények