A KEZDETEK…

2004-ben kezdtem dolgozni hang és fénytechnikusként. Büszkén mondhatom, hogy részt vettem Budapest legjobb szórakozóhelyeinek világítás és hangtechnika tervezésében és építésében. Már alkalmazottként is egyre több mindent csináltam önállóan.

Mindig volt egy jó ötletem és szerencsére a kivitelezés sem jelentett problémát. A szakmában töltött évek alatt sok mindent tanultam. Folyamatosan új technológiákkal dolgoztam és érdekelt, hogy ezeket, hogyan tudom az adott projekt részévé tenni.

SAJÁT VÁLLALKOZÁS

Valójában nem terveztem azt, hogy vállalkozó leszek, de örülök, hogy anno e mellett döntöttem.

Egy nap egy régi ismerős keresett meg azzal, hogy bérelt egy irodaházat és szeretné, ha részt vennék az építésben villamos kivitelezőként.

Ezzel egy nagy korszak lezárult az életemben és kezdődött az új. 2011-ben indult el a saját vállalkozásom és rövid idő alatt egy elégedett ügyfélkört sikerült kiépítenem. Egyik megrendelés jött a másik után és ez mind a mai napig tart. Tervezünk és beépítünk újonnan épült társasházakba, luxus lakásokba, szórakozóhelyeknek, cégeknek komplett fényrendszereket.

HOSSZÚ TÁVÚ TERVEIM…

Sosem volt az cél, hogy minél több kivitelezésen legyek túl.

Szeretnék folyamatosan megújulni. Szeretném megismerni az ismeretlent, keresni az értékeket, a jó ötleteket, kifinomult megoldásokat, majd ezeket mind magam mind ügyfeleim megelégedésére felhasználni. Ezután is inkább a minőséget, mint a mennyiséget előtérbe helyezve szeretnék egyre több sikeres és kompromisszummentesen átadott project részesévé válni.

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT.

Ajánlatokkal, munkákkal kapcsolatban itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat

ILYENNEK LÁTNAK MINKET

Szeretjük a visszajelzéseket és szerencsére ezen a területen nem nehéz jó visszajelzéseket kapni.

Azért szeretünk velük dolgozni, mert a megkeresés után néhány nappal már el is szokták kezdeni a munkát. Ha probléma adódik, gondolkodnak és igényesen megoldják. Nem riadnak vissza az embertpróbáló feladatoktól sem.

Okosotthon kialakítása miatt ajánlották Lacit egy lakás felújításnál. Szerettük az ötleteit és az igényes munkáját, ezért a további világítási munkákat is nyugodt szívvel bíztuk rá. Mind szakmailag, mind emberileg kiváló. Csak ajánlani tudom.

Búzás Szilvia, Lakberendező

Belsőépítész tervezőként a különleges fények és azok kényelmes, elegáns kapcsolásában hiszek. A tervekben elveket szoktunk csak megadni, melyekhez szakértelem és tapsztalat kell a kivitelező részéről, hogy innovatív és korszerű megoldásokat javasoljon. Laci ebben különb mint a villanyszerelők java – mérnök és világítástervező, aki a designer minden kérését technikailag és esztétikailag is megvalósítja.

“Wir arbeiten mit ML seit 2019 aufgrund einer persoenlichen Empfehlung zusammen, und haben seitdem an 4 Adressen kooperiert. Laci hat ein professionelles Team und eine kundenorientierte Einstellung. Er verfuegt ueber grosses fachmaennisches Wissen, bringt eigene Ideen ein und denkt mit. Ausserdem ist es fuer mich sehr wichtig, das er als Mensch nicht nur angenehm, sondern puenktlich, flexibel und zuverlaessig ist.”
Stefan Ziegler, Budapest Retro

Azért szeretünk velük dolgozni – most lesz 7 éve – mert már a feladat legkorábbi fázisában együtt tudunk gondolkodni a megoldási alternatívákon, többször fordult az elő, hogy a javaslataik alapján érdemes volt változtatni a terveken. Az abból eredő várható pótmunkákat előre jelzik, egyetlen esetben sem történt meg, hogy a kivitelezés végén szembesüljünk előre nem ismert nagyobb elektromos költségtételekkel. A munka pontos, az ügyfeleinkkel, alvállalkozókkal nagyon jól tudnak együtt dolgozni. Az a fajta cég, amit az ember szívesen ajánl tovább.

Kovács Ferenc, Renovia Zrt.